lørdag, juli 07, 2007

 

Hvide Sande here we comes






















Ja, Karen, Svend, Kirsten og jeg tyvstartede på sommerferien med en uge i sommerhus i Hvide Sande, mens Helge og Marie arbejdede færdig og holdt åbent hus hjemme. Totalt blandet vejr, der startede skidt men hurtigt blev godt - totalt blandet humør, der startede skidt, men hurtigt blev rigtig godt. Vi boede i første klitrække, så det var jo herligt - bare nyde stranden, lege, bade, grave, slappe totaaaalt af. Jeg fik drukket en masse kaffe, strikket en fin trøje og frem for alt nydt mine skønne unger en hel masse. Ingen mails, vasketøj eller have, der skulle passes - SKØØNT! Vi havde ikke bil med, så vi var en dag i Søndervig til Kræmmermarked. Og gøgle lidt, som I kan se:-)
Da vi nåede tirsdag, var vores farmand-abstinenser så voldsomme, at Helge tog den lange biltur op til os for lige at aftenhygge og sove sammen med os. Tænk sig - han stod op kl. 4 næste morgen for at komme på arbejde. Suk, gid han var min - hey - det er han jo!!!!!
Kirsten , Anette og Frida kiggede også forbi. Desværre var det lige, da vi var allermest sure - det er en ommer, piger. Kom igen, hvis I tør!!! :-)
Men SÅ lettede skyerne også, og sidst på ugen, da vi havde besøg af mormor, var det nærmest strålende solskin, mens moster, onkel Mads og tante Sofie druknede i mudder i Roskilde. Dét var synd!
I dag er vi hjemme. Pakke ud - vaske - pakke ned. Helge er ude at spille til bal, nøglen er afleveret hos Magnus, så han kan fodre undulaten. Vi har pakket - også Marie, som fik fri!!! (Øv, Andreas, hvorfor skal du arbejde??? Svend siger, at du da har penge nok;-))
I morgen tidligt tager vi til Småland til faster Edels hus.
Rigtig god........


Kærlig hilsen Ane




























Kommentarer: Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]





<< Start

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Opslag [Atom]