søndag, marts 18, 2007

 

Mariehønen på bustur

"Schyyyy, vær ganske stille. På den anden side af den lille skovsø ligger et dådyr og slikker sol", sagde Carsten, vores lokale buschauffør. Vi var på vej til byen, men han har en lille kaffepause indbygget i den tur, og da vi kører modsat af skolebørnene (fra Fårhus og ind til byen ved middagstid), så er vi ofte med til at drikke kaffe ved skovsøen. I dag så vi både dådyret, der var så langt væk, at vi måtte lære at zoome med kameraet. Kan I se det? Lige bag hegnet.
På vej til bussen så børnene en mariehøne. Den rejste med hele vejen til Padborg. Nu må vi zoome den anden vej - sjovt at lege med :-)

Så er vi fremme ved første stop - POLITIstationen, hvor vi skal omregistrere vores nye bil. Mariehønen er stadig med. I kan se, hvordan Karen holder den forsigtigt (og nej, I kan nok ikke se den:-))
Bagefter fik vi lov at gå om i gården, hvor der var de sejeste politibiler - og NØØØJJJJ, for en MOTORCYKEL!!!!! Svend var bjergtaget og talte om det hele vejen hjem.
Sidste stop på turen: Karen fik huller i ørerne. Efter laaang tids overvejelse og tagen sig mod til besluttede hun, at nu skulle det være. Vi havde sagt okay, men troede da ikke, det ville klæde hende SÅ godt. Kirsten og Svend passede på mariehønen imens. Den tog bussen med os hjem igen og blev sat af lige der, hvor vi fandt den. Om aftenen fantaserede vi om, hvad den mon ville fortælle til sin familie om alle sine oplevelser.

















Kommentarer: Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]





<< Start

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Opslag [Atom]