søndag, februar 25, 2007

 

Vinterferien er slut

Hold da helt ferie, hvor har vi været sociale den sidste ugestid :-)
Vinterferien har stået i vennernes, legens og samværets tegn. Efter festen blev Mette, Freya og Silas heldigvis til tirsdag, så vi nåede at hygge i ro og mag med hinanden - nu de havde taget turen. Bilens bremser steg af - desværre - så det begrænsede os da lidt, men vi er ikke typerne, der lader os slå ud, og det blev et par rigtig rare dage. Mit hoved summer stadig af alle de tanker, vi to koner har vendt ind imellem samværet med børnene. PCen var pakket væk, og kameraet fyldt, så der er ingen billeder til bloggen, men i vore hjerter gemmer vi minder om gode dage. Se også deres blog: http://www.skolefri.blogspot.com


Senere fik vi visit igen - denne gang af et repræsentativt udvalg fra Sostacks: Anne, Julie og Oliver. Ren råhygge, leg, leg og leg. Der blev udvekslet stofblefif, madplaner (Anne havde faktisk sat menuen hjemmefra, med alt det, hun skulle nå at smage :-) De var heldigvis overhovedet ikke kræsne) og vores nye skovlegeplads blev prøvekørt i det milde vejr, vi havde hernede, mens resten af landet sneede inde.Dét mærkede vi ikke noget til - VI VIL OGSÅ HA´SNE!!!!!

Efter en rolig weekend, hvor vi har lært vores nye sofa(!!!!!!) at kende, spillet til Emmelys fødselsdag og fået ny bil(!!!!! ih, sikke vi kan, hva´?) er der gjort klar til hverdagen, der banker på igen i morgen.

Der står gækkebreve på programmet - og dermed spejlingsakser, geometri, H.C. Andersens klip, digtning, rim og meget mere.












Kommentarer: Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]





<< Start

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Opslag [Atom]