søndag, december 24, 2006

 

Schyyy...hemmelige sysler!

Ih, hvor skal man skylle og rydde op efter alle deres sysler, siger Kirsten.....der her skyller pensler....og hvidkål...og hvad hun ellers kunne finde :-) Svend,der ellers er mest vild med alt på hjul, faldt for perlekædernes charme. Med stor systematisk sans fremtryllede han de skønneste gaver til xxx....
.....mens Karen og Kirsten kastede sig over silkemaleriet. Her drysses der salt på værket...det har magisk effekt (salt suger vædske og trækker derfor farven ud af stoffet i sjove stjerneagtige mønstre)
ADVARSEL:
Hvis du er på julegave med os, så skal du ikke schrolle længere før d. 25. december!!!!!

...for her kommer et lille kig ind i gaveboden:


Hjemmerørte violsæber i hånddekorerede sæbepumper (det er bare windowcolour, men det har en flot reliefvirkning, og så er det let at pille af, hvis det bliver slidt eller man gerne vil skifte dekoration)

Silkeslips og -tørklæde og skønne perlerier i frostet glas.

Ih, hvor bliver slægten flot ;-)

Det var blot et lille udvalg - vi har været rigtig flittige i år.

Til gengæld er der i dag bagt den første og eneste portion julesmåkager. Så er der da en chance for, at dåsen holder julen over.

I huset sover 5 vidunderlige unger i alle aldre.

Det er det bedste, jeg ved: Når de er her alle på én gang. Vi har haft en rigtig dejlig dag. Karen, Andreas og jeg var på køkkenholdet,Svend og Kirsten sørgede for underholdningen, Marie strøg juledugen og alt juletøjet og Helge flyttede møbler og hentede juletræet ind. Nu står det - pyntet i fællesskab - og venter på i morgen, hvor mormor, morfar og moster kommer og fejrer julen med os.

Hjemmeskolen holder juleferie nu. Vi vil lade os synke ned i de varme lade juledage, holde fri og nyde hinanden og den milde vinter. Vi har haft så mange ting at gøre og nu trænger vi vist til at komme lidt mere udendørs igen. Og kunne det så give lidt sne!!!!!

*****Glædelig jul & godt nytår *****
*******

****



Kommentarer: Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]





<< Start

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Opslag [Atom]