tirsdag, december 05, 2006

 

Så gik november....

...og som altid i November skal vi passe på vores energi og især på hinanden. Hele Danmark sukker dybe suk, bliver skilt, får stress og tynges af mørket. Vi har faktisk haft en rigtig god og lærerig november, hvor mange ting måtte ligge stille og vente på bedre tider – bloggen her blandt andet :-)

Vi har fået masser af frisk luft og været ude – også de dage, hvor det så virkelig træls ud indefra stuen. Vejret er altid bedre og friskere, end man regner med. Vi har værnet om den rette sengetid de fleste aftener. For novemberfælden hjemme hos os består i at blive langsommere og mere sløv, så når man ikke det, man havde tænkt sig, så bliver man længere oppe for at blive færdig ,så er man træt og sløv næste dag o.s.v. o.s.v. o.s.v. I år fik vi søvn og lys og luft og tid til hinanden alligevel.

Hvad har vi så lavet da?

På voksenfronten har det været revisionstid. Vores husovervejelser kender I allerede, og vi er mange skridt videre.....hmmm hmmm hmmm (hemmelighedsfuld nynnen ;-))
Vi havde også sat oktober og især november af til at eksperimentere med den økonomiske model, der indebærer, at jeg arbejder temmelig meget, når Helge har fri. Vi har prøvet det før, da jeg var redaktør, og gjort os mange erfaringer, men ikke efter at hjemmeskolen var officielt åbnet. Indtil videre må vi konstatere, at det var dejligt for mig at komme ud og ”lege lidt”, men det ikke er det, vi vil leve af. Ikke med børnenes alder lige nu, ihvertfald. Det gik fint, men dagene blev lidt ”stramme i planlægningen”, og papirbunkerne på skrivebordet ville ikke kunne tåle en gang gennemtræk :-)
men nogen gange må man jo teste, om visionerne står mål med virkeligheden – hvordan skulle man ellers få dem filet til?

I øvrigt har jeg været ude og prøve mit foredrag af:


Foredrag for forældre og pædagoger/dagplejere,
der nyder dagligdagen med børn i alderen 0-6 år:

En bamse fra Mor Karen
-om børns tidligste erindringer og betydningen af deres oplevelser.
Ane Lundby kommer med gode ideer til dejligt samvær med børnene og en holdning til, hvad der er vigtigt at give dem med fra de allerførste år, både som forældre, pædagoger og dagplejere. Med udgangspunkt i egne tidlige erindringer og senere erfaringer som underviser og mor til fem giver hun sit eget bud på, hvordan børn lærer med alle sanser og hvordan vi kan have fælles fornøjelse af ”de mange intelligenser”. Undervejs i foredraget gives praktiske eksempler.

-Meget inspirerende og givende.


Men familiens november har været varm og god – givende og lærerig.
Se her i vores lille billedgalleri:

Nå, "blogger" vil ikke lægge billeder ind - igen :-(

Jeg prøver en anden dag, men lægger alligevel indlægget ud nu.




Kommentarer: Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]





<< Start

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Opslag [Atom]