tirsdag, september 26, 2006

 

Ugeskema

Vores planer for denne uge ses øverst. Nedenunder hvordan den så ud til at starte med. Da karen skulle bygge sin første uge, lagde hun kortene vandret for at få plads til alt det sjove :o)
Vores plan er heldigvis med magneter bagpå, så vi kan lave om, når der er behov - også i ugens løb. Vi behøver den ikke, men er glade for den. Den holder os fast i vores prioriteringer og er såmænd også med til at synliggøre hjemmeskolen for de, der kommer i vores hjem. Venner og familie kigger gerne på den og spørger til, hvad vi har lavet. Det er rart.

Det gav faktisk en god snak om, hvad vi skulle i gang med, da vi lavede kortene. Karen tegnede nogen, jeg tegnede nogen, og vi fandt billeder i blade og på klistermærker, der passede til fagene. De er laminerede. bagpå er klæbet magnetplade. Hver mandag bygger vi en ny uge med 2 fridage og 5 hjemmeskoledage. Ofte ligger fridagene på hverdage, hvis vi har legeaftaler eller andet. Det kan være godt med en hjemmeskoledag i løbet af weekenden, hvor vi er 2 voksne hjemme hele dagen, for vi voksne tilfører jo aktiviteterne noget forskelligt.

Kommentarer: Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]





<< Start

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Opslag [Atom]